Allesorb Impervious Aleze Impermeabile Mareste

Allesorb Impervious Aleze Impermeabile

Gri Alleset Gri Alleset

Nou

7,99 lei

fara TVA

fefa21b8f1a9fef9a6b20fdfcfcc7fb5.jpg
  comenzi@grazy-price.ro
  Livrare gratuită de la 250.00 lei
Adauga in cos produse in valoare de 250,00 lei si ai transport gratuit!
Gri-Allset Allesorb™ Impervious - Atunci când Retenția de Fluid este Maximă
Atunci când vorbim despre protecții saltele, datorită gamei de aplicații nelimitate, este imperios necesar să avem un produs soluție care nu numai să fie efficient din punct de vedere al costului, dar și acceptabil din punct de vedere clinic și să adreseze unei multitudini de cerințe.
În această privință, catalizatorul nostru, Alleset Healthcare a dezvoltat o soluție materializată într-un produs sub o marcă singulară – Allesorb, un produs premium care oferă aplicații standard în vederea controlului fluidelor și care se adresează îngrijirii pacienților dumneavoastră.
  • Canal Stratul de protecție împotriva fluidelor îndepărtează umezeala de pe corpul pacientului și-l atrage în miezul Allesorb care este super absorbant. 
  • Absorbție Tehnologia miezului Allesorb și fabricarea acestuia este lider pe piața absorbantelor prin capacitatea de a strânge mai mult fluid în miez.
  • Reținere Stratul de bază reține fluidele și atenuează oricare scurgeri nepermițând răspândirea fluidelor sau scurgerea acestora.
Dimensiuni:
  • M - 102x150cm
  • L - 102x229cm
Sunt de acord Site use cookies