Informatii privind protectia datelor cu caracter personal GDPR

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Reglementarii Uniunii Europene 679/2016 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Grazy Price Medical Import Export Srl are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi, respectand principiile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal.

Scopul colectarii datelor este:

  • Informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda;

  • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice (tip Push, informatii stoc), prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

  • Profilarea si monitorizarea comportamentului in scopuri de marketing ale Vizitatorilor/Clientilor/Cumparatorilor

De asemenea, datele personale prelucrate sunt pastrate in baza noastra de date pe o perioada de 3 ani in cazul clientilor abonati la newsletter, sau pana la expirarea perioadei in care clientii au dreptul de a solicita returul produselor, in cazul in care acestia nu sunt abonati la newsletter.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date Grazy Price Medical Import Export Srl si isi da consimtamantul explicit ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopurile mentionate mai sus.

Conform Regulamentului UE 679/2016, nu se pot prelucra datele personale ale copiilor sub varsta de 16 ani, decat cu acordul/ autorizarea raspunderii parintesti asupra copilului.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la rectificare, stergerea datelor, restrictionarea prelucrarii, portabilitatea datelor si dreptul la opozitie garantate de Regulamentul UE 2016/679 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Clientii au dreptul de a solicita accces la datele personale prelucrate de Grazy Price Medical Import Export Srl, pot solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor personale prin trimiterea unei solicitari la adresa de email: dpoalexandru@gmail.com , sau prin posta, la adresa Str. Armoniei 4, Sector 2, Bucuresti.

Ne obligam sa raspundem la solicitari in termen de 30 zile, prin Ofiterul nostru DPO, Andreea Alexandru.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa : https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO

Produs adăugat la favorite
Produs adaugat pentru comparare